Zaterdag 22 januari ook vrij zwemmen en duiken!

Aanstaande zaterdag 22 januari kunnen we weer allemaal aan de slag! De zwemlessen, het vrij zwemmen en het duiken mogen van Merwestein weer plaatsvinden, en we hebben genoeg begeleiding beschikbaar om het zwemmen veilig te laten plaatsvinden.

We gaan er van uit dat we vanaf nu weer iedere week kunnen leszwemmen, vrij zwemmen en duiken. Maar er kan altijd iets veranderen, bijvoorbeeld omdat we niet genoeg vrijwilligers hebben, of omdat er nieuwe maatregelen worden ingevoerd. We laten het jullie via de website weten als er iets verandert, houd deze site dus in de gaten!

Corona-regels

Net als eind vorig jaar is het nog steeds verplicht om een mondkapje te dragen in Merwestein. Dat geldt ook op de zwemzaal als je je verplaatst. Als je als vrijwilliger actief bent op de zwemzaal, mag je je mondkapje af. Ook wordt bij de ingang van Merwestein gecontroleerd op het corona-toegangsbewijs. Ook de 1,5 meter afstand-regel geldt nog steeds.

Ook willen we nog een keer aandacht vragen voor de regels over testen en quarantaine. Heb je je laten testen? Dan ben je weer welkom zodra je een negatieve testuitslag hebt gehad. Als je nog geen uitslag hebt gekregen, wacht daar dan op voordat je weer komt zwemmen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan zwemmen. Je kan alle regels nog nalezen op www.rijksoverheid.nl/corona.