Update corona-maatregelen

De overheid heeft nieuwe maatregelen opgesteld om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vanaf zaterdag 25 september is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden, en er zijn ook geen beperkingen meer in het aantal mensen dat aanwezig mag zijn in en rond het zwembad. Dat betekent dat we vanaf zaterdag 2 oktober weer ‘normaal’ onze zwemactiviteiten gaan starten.

Kleedkamers en douches zijn weer geopend. We gebruiken ook weer de normale route naar de kleedkamers, via de poortjes in de grote hal. Ouders kunnen tijdens de zwemlessen ook weer aanwezig zijn in het zwembad (in de kuil tussen het golfslagbad en het diepe bad). En na de zwemlessen kan iedereen natuurlijk blijven om gezellig samen te zwemmen, van de glijbaan te gaan of van de duikplank te springen!

In onder meer de horeca is het vanaf nu wel verplicht om een corona-toegangsbewijs te laten zien. Die verplichting geldt ook in het restaurant (Brasserie H2O) van Merwestein, als je daar een consumptie wil eten/drinken ├│f afhalen. Om toegang te krijgen tot het zwembad is een corona-toegangsbewijs niet nodig.