(Groot)ouders zwemmen gratis mee!

Stichting Blauwe Vogel ’74 is bijna 50 jaar geleden opgericht om kinderen met een beperking samen met hun ouders, broertjes en zusjes te laten sporten. Zo kunnen kinderen leren dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze misschien denken. Om dat doel te bereiken, is het zwemmen samen met het gezin enorm belangrijk. Daarom mogen (groot)ouders, verzorgers, broertjes en zusjes ook iedere zaterdag mee komen zwemmen.

Steun van Kiwanis Club Bilthoven

Niet alleen wij vinden het belangrijk dat kinderen samen met hun familie leren om veilig in het water te bewegen. Met dank aan onze Vriendenstichting is de Kiwanis Club Bilthoven bereid gevonden om het komende seizoen de Blauwe Vogel ’74 financieel te ondersteunen.

Met deze ondersteuning kunnen wij nieuwe zwemdocenten opleiden om kinderen goed te leren zwemmen. Ook mogen wij in het seizoen 2023/2024 alle ouders en grootouders gratis laten meezwemmen!

De eigen bijdrage van € 55 per meezwemmende ouder hoeft dus niet betaald te worden. Kom dus gezellig iedere zaterdag meezwemmen met je kind(eren)! Ook vinden we het heel leuk als grootouders worden uitgenodigd om ook mee te zwemmen. We hopen dat jullie hier in het komende seizoen goed gebruik van maken.