Verwezenlijkingen

JBN Training

Einde van de ochtend was iedereen in Den Haag voor de laatste training van de judo bond dit keer waren we bij Jan Rust uit genodigd om bij hem op z’n sportschool te komen trainen hier bij waren verschillende verenigingen aanwezig ook de mensen van team NL die naar Amerika gaan waren er ook.

Ook dit werd een andere training dan anders nu hadden ze er crossfit en yoga er bij gedaan. Iedereen was in tussen allemaal gaan om kleden want er moest getraind worden. De trainers hadden een goeie training in elkaar gezet waar we verschillende technieken weer wat bij geleerd hebben na een leuke ander halve uur even een pauze en omkleden voor het volgende deel crossfit . Crossfit is soort van fitnissen alleen voor je conditie om die sterker te makken na een proef rondje van 5 verschillende dingen gingen we daarna echt aan de bak iedere 5 minuten bij verschillende dingen en dat 5 rondes lang elke ronde werd het steeds zwaarder leek het wel. Want sommige kregen er echt moeite mee als je het niet gewend ben maar petje af iedereen heeft het vol gehouden na dat kon iedereen weer even een paar minuten pauzen houden om daarna naar het laatste deel van de training te gaan dit was yoga is puur om je lichaam te laten ontspannen en te laten rusten naar een fysieke training. Na dat de yoga even een rond vraag wat iedereen van de dag vond iedereen vond het een leuke en geslaagde dag.

Laatste team bilding met Mark Huizinga

Begin van de middag stond iedereen klaar in Vlaardingen voor de laatste en speciale training voor team NL wat naar LA gaat. Natuurlijk hadden ze ook hier weer voor een kleine verassing gezorgd niemand minder dan de 6de Dan drager en Olympisch kampioen Mark Huizinga hadden ze geregeld om onze laatste training te doen. En niet onze eigen trainers . Wat was iedereen blij en enthousiast om hem in het echt te zien want je wilt toch goed voor bereidt op weg want het komt weer een maand dichter bij dan je denkt. Iedereen was inmiddels omgekleed om aan de training te beginnen maar voor dat hadden we eerst een vragen rondje want ja iedereen had toch wel vragen voor hem om ons ook te helpen voor het avontuur in LA. En hij had ook een filmpje bij zich van zijn prestaties van zijn carrière na dat gezien te hebben begon dan echt de training dat beloofde echt wat te worden en dat werd het ook natuurlijk kwamen ook weer de verschillende heup been en spierbal worpen en houtgrepen aan bod. Iedereen mocht op het laatst een wedstrijdje tegen Mark judoën of we het geleerde ook echt goed uitvoerde en dat deed iedereen ook. Na de training werden de judo kleding overhandigd die we naar LA gaan dragen tijdens de judo. En we mochten allemaal op de foto met Mark. Na dat hadden we ook weer wat lekkers te eten gekregen en werden sommige mensen nog even in het zonnetje gezet door een bosje bloemen. Het was weer een leuke en geslaagde training.

Deze website gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we onze site goed kunnen inrichten.
Accepteren Liever niet