Verwezenlijkingen

A-judotoernooi in Assen

Hierbij de uitslagen van de judoka's die ze afgelopen zaterdag behaald hebben op het Bartje toernooi in Assen. De judoka's hebben met veel plezier hier aan deel genomen.

Lees meer...

Bijzondere danexamens Midden Nederland

Eindelijk was het zover. Woensdag 13 februari werden in sportaccommodatie “De Bies” van Bartimeushage te Doorn twee 1e dan examens afgenomen.

Lees meer...

SeaStar diving

Duikschool SeaStar diving biedt samen met de stichting Blauwe Vogel ’74 de mogelijkheid om onder water te verblijven met perslucht. Onder water geniet je de rust van alleen zijn in je eigen bubbels. Naast het oefenen met snorkelen en het duiken met perslucht wordt er ook gedoken in buiten water.

Lees meer...

Internationale A-judotoernooi

Op zondag 2 april organiseerde Special Needs Judo in de sporthal De Walvis te Beverwijk hun 19 de internationale A-judotoernooi voor leeftijden van af 6 jaar.

Lees meer...

Special Olympics 2018

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni deed een aantal judoka’s van onze stichting mee aan de nationale Special Olympics in Doetichem.

Lees meer...

Deze website gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we onze site goed kunnen inrichten.
Accepteren Liever niet