Spetterend, Sportief, Speciaal!

Bij Stichting Blauwe Vogel ’74 kunnen kinderen met een beperking uit de regio Utrecht van oktober t/m april iedere week onder deskundige begeleiding zwemmen.

Door te spelen en te sporten, kunnen kinderen leren dat ze wel doelen kunnen behalen, ook al geloven anderen daar soms niet in. Ook kinderen die bij een “normale” sportvereniging niet terecht kunnen, zijn bij ons dus welkom!

Bij ons kan iedereen spetteren.

Iedere zaterdag van oktober tot en met april kunnen kinderen met een beperking bij ons spetteren en sportief bezig zijn in en onder water, samen met ouders/verzorgers en broertjes en zusjes. Dat gebeurt altijd onder leiding van een grote enthousiaste groep vrijwilligers, die elke week weer voor alle deelnemers klaarstaat.

Ben je benieuwd naar onze activiteiten en wil je misschien een keer komen kijken of dit bij jou past? Neem dan contact op met de Blauwe Vogel ’74! We kunnen dan al jouw vragen bespreken en een afspraak maken zodat je een keer langs kan komen. Als jij het naar je zin hebt en wij denken dat onze activiteiten goed bij jou passen, dan kan je lid worden van de Blauwe Vogel ’74.

Bij de Blauwe Vogel ’74 is altijd ruimte voor ouders/verzorgers en kinderen die samen vrij willen zwemmen. Voor de zwemlessen is maar beperkt ruimte en op dit moment hebben we een heel lange wachtlijst. Het heeft op dit moment dus geen zin om je voor zwemles aan te melden. Wil je toch graag samen met je kind(eren) komen zwemmen, dan kan je dus wel recreatief zwemmen. Daar hebben wij nooit een wachtlijst voor.

Samen zwemmen

Onder toezicht van enthousiaste vrijwilligers kunnen kinderen met hun familie zwemmen in diep en ondiep water. Naast het golfslagbad en het wedstrijdbad kunnen kinderen gebruik maken van de glijbaan, de duikplank en de wildwaterbaan.

Onze vrijwilligers kijken graag samen met ouders/verzorgers wat er nodig of mogelijk is om kinderen te ondersteunen. Door spel en plezier kunnen kinderen watervrij worden, en onze vrijwilligers ondersteunen ouders graag in hoe ouders dat met hun kind kunnen doen.